Όταν η ALBORA σας παραδοθεί στο Αμβούργο, θα έχετε τη στήριξη ενός ειδικού που θα επιβλέπει την εγκατάσταση, θα διασφαλίσει μια ομαλή εκκίνηση της μηχανής και θα πραγματοποιήσει μια λεπτομερή επιθεώρηση της ποιότητας του προϊόντος. Η κύρια δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία από την αρχή.
Εμείς και οι συνεργάτες μας θα παραμείνουμε στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της ALBORA σας στο Αμβούργο. Είτε πρόκειται για την άμεση κάλυψη των αναγκών σας είτε για την πρόβλεψη μελλοντικών εξελίξεων, θα είμαστε εκεί για να προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και υποδειγματική εξυπηρέτηση πελατών προσαρμοσμένη στο Αμβούργο.
Ο Caciocavallo Affumicato είναι ένα τυρί με πλούσια, πυκνή και ευχάριστη γεύση, πιο ρουστίκ σε σύγκριση με το παραδοσιακό caciocavallo. Οι μορφές αυτού του νόστιμου caciocavallo παρασκευάζονται υποβάλλοντας τις σε μια πραγματική γρήγορη και ελαφριά καπνίσμα με άχυρο μαλακού σίτου, αυστηρά κρύα. Η γεύση εμπλουτίζεται από τα αρώματα και τις μυρωδιές του καπνού, προσδίδοντας σε αυτό το τυρί ένα λεπτό μπαχαρικό και αναγνωρίσιμο άρωμα.
Γάλα αγελάδας και παστεριωμένη κρέμα (προέλευση Γαλλία), Αλάτι, Μικροβιακό πήκτωμα, Γαλακτοκομικοί και ωριμαντικοί οργανισμοί, Σταθεροποιητής: χλωριούχος ασβέστιο.
Αλλεργιογόνα Γάλα και προϊόντα που περιέχουν γάλα (συμπεριλαμβανομένων λακτόζης και πρωτεΐνης γάλακτος)
Τα προϊόντα μας δεν υπόκεινται σε σήμανση ΓΤΟ σύμφωνα με τους κανονισμούς 1829/2003/ΕΚ και 1830/2003/ΕΚ. Σεβασμός της μη παρουσίας ΓΤΟ στο όριο του 0.9% σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς ΕΚ 1829/2003 και 1830/2003.
Βεβαίωση ιονισμού Δηλώνουμε, βάσει των εγγυήσεων και πιστοποιητικών που έχουμε λάβει από τους προμηθευτές μας, ότι τα προϊόντα, τα συστατικά και τα πρόσθετα μας: δεν υπόκεινται σε επεξεργασία με ιονισμό σύμφωνα με το διάταγμα αριθ. 2001-1097 της 16/11/01.
Ανάλυση για: 100g
Λίπη: 32.85g
Πρωτεΐνες: 17.8g
Ζάχαρη (g): 0.5
Νάτριο (mg): 1.168g
Ενέργεια Kcal: 375.5
Ενέργεια KJ: 1553
Μορφή: Στρογγυλή
Βάρος: 1kg
Συσκευασία: Χαρτί
Εξωτερική συσκευασία: Χαρτόνι
Θερμοκρασία αποθήκευσης: +2°C/+8°C
Το σύστημα διπλού πυθμένα και η διάτρηση εξασφαλίζουν τόσο ασφαλή καλούπια όσο και αποστράγγιση με τη δυνατότητα στοίβαξης καλουπιών το ένα πάνω στο άλλο.
Τα καλούπια μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή να συναρμολογηθούν σε μπλοκ-καλούπια.
Εφαρμογή: Καλούπια και αποστράγγιση μαλακών τυριών
Υλικά:)- Εγχυμένα μέρη από πολυπροπυλένιο κατάλληλο για τρόφιμα - Διαθέσιμο σε υλικό ανιχνεύσιμο με ακτίνες Χ
Διαστάσεις: Διαθέσιμες διάφορες διαστάσεις
Η ChèvrArdennes προσφέρεται σε πολλές εξαιρετικές γεύσεις: σε ανθισμένη κρούστα, σε φρέσκο κορμό με βότανα, με μέλι, σταφίδες, κρεμμύδια, μπρουσκέτα, λεμόνι, και με μπέικον. Αλλά και σε σταχτί μπλοκ, σε φύλλο τυριού με μέλι, με παρμεζάνα Parmigiano Reggiano, Δανέζικο μπλε, και πολλά άλλα. Τα τυριά κατσικίσιου γάλακτος που έχουν σχεδιαστεί με βάση την ποιότητα δεν μπορούν παρά να ενισχύσουν τη φήμη σας ως απαιτητικός διανομέας στην επιλογή φρέσκων και αποκλειστικών τυριών για τους πελάτες σας.
Η Hipp Milch είναι μια μάρκα βιολογικών τροφών για βρέφη, γνωστή για τα υψηλής ποιότητας συστατικά της και τη δέσμευσή της να παρέχει ισορροπημένες διατροφικές επιλογές για μωρά. Το γάλα που χρησιμοποιείται στις συνταγές της Hipp προέρχεται από αγελάδες που εκτρέφονται σε βιολογικές φάρμες και λαμβάνουν διατροφή χωρίς γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς (ΓΤΟ) και τεχνητές φυτοφάρμακα.
Το γάλα επεξεργάζεται προσεκτικά για να διατηρήσει τα φυσικά του θρεπτικά συστατικά και εμπλουτίζεται με ζωτικής σημασίας βιταμίνες και μέταλλα για να υποστηρίξει την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη των βρεφών. Οι τροφές γάλακτος Hipp είναι επίσης χωρίς προσθήκη ζάχαρης, συντηρητικών και τεχνητών αρωμάτων, γεγονός που τις καθιστά μια αξιόπιστη επιλογή για γονείς που εκτιμούν τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα για τα μικρά τους.
Από την ίδρυση της εταιρείας, παρέχουμε στους φορείς του κόσμου του τυριού, από τον αγρότη μέχρι τον βιομηχανικό όμιλο...
Οι υφασμένες ύλες, από φυσικές ή συνθετικές ίνες, κόβονται και ράβονται κατά παραγγελία, ανταγωνίζονται στη συγκεκριμένη χρήση που ζητά ο πελάτης.
Με παράδοση και με γεύση στην πρόκληση, σχεδιάζουμε, κατόπιν αιτήματος, ειδικές μηχανές που καλύπτουν τις συγκεκριμένες χειροτεχνικές ή βιομηχανικές ανάγκες σας, ακόμη και εκτός τυροκομίας. Οι λύσεις πλυσίματος μας είναι επίσης εφαρμόσιμες σε αυτές τις μηχανές.
Στην Tomega, θα βρείτε όλο τον εξοπλισμό και τις προμήθειες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε το γάλα.
Στη γκάμα του εξοπλισμού μας: παστεριωτές, αποβουτυρωτές, ψυκτικά, θερμαντήρες... ο εξοπλισμός σας κατά παραγγελία για να διαμορφώσετε το εργαστήριό σας.
Στις προμήθειες του καταστήματος: διάδρομοι γάλακτος, εργαστηριακός εξοπλισμός, δοχεία γάλακτος, μπουκάλια γάλακτος, γυάλινα περιτυλίγματα, ετικέτες...
Έχετε προβλήματα στη μεταποίηση; Το τελικό σας προϊόν δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών σας; Κανένα πρόβλημα, κάνοντας την αίτηση, θα λάβετε συμβουλές και πληροφορίες προσαρμοσμένες.
Συνθετικός ιστός τυριών για γέμισμα καλουπιών
Η υφή του ευνοεί την αποστράγγιση του γάλακτος και διευκολύνει την έξοδο του ορού γάλακτος.
Εμποδίζει επίσης την απόφραξη των οπών του καλουπιού, ευνοεί στη συνέχεια την ωρίμανση και τη συντήρηση του τυριού.
Διαστάσεις 35x40cm
80x70cm
100x100cm
120x120cm
ή μέγεθος κατά παραγγελία
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία
Είμαστε οι μόνοι σχεδιαστές και κατασκευαστές γαλλικών υλικών για τον τομέα της Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής.
Ειδικοί στις δρεσέρες/τσάντες, μηχανές για τάρτες και δονητικές τράπεζες.
Στόχος μας είναι να σας απαλλάξουμε από τις επαναλαμβανόμενες εργασίες, διατηρώντας παράλληλα την ιδιαιτερότητα της παραδοσιακής παραγωγής.
Το VG Titans W65-L Textured Wheat Protein είναι ένα ξηρό, φυτικής προέλευσης προϊόν που προσφέρει υφή παρόμοια με αυτή του κρέατος κατά την ενυδάτωσή του. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σίτου και αλεύρι σίτου, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας ποικιλίας φυτικών πιάτων. Τα μεγάλα κομμάτια του και η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη το καθιστούν τέλειο συστατικό για μπιφτέκια, λουκάνικα και αλλαντικά, καθώς και προσθήκη σε προϊόντα κρέατος και πουλερικών. Με ρυθμό ενυδάτωσης 1:3 και προτεινόμενο χρόνο επαναϋδάτωσης 30 λεπτών, το VG Titans W65-L προσφέρει ευκολία και ευελιξία για γαστρονομικές δημιουργίες.
Αυτή η πρωτεΐνη σίτου με υφή δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, αλλά και ένα ευέλικτο συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εφαρμογών. Από σάλτσα μπολονέζ φυτικής προέλευσης μέχρι κιμά, το VG Titans W65-L προσφέρει μια πλούσια και ικανοποιητική υφή που ενισχύει οποιοδήποτε πιάτο. Συσκευασμένο σε σακούλα PE 6kg, είναι εύκολο να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί, καθιστώντας το πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα που επιθυμεί να εξερευνήσει τα οφέλη της φυτικής μαγειρικής.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα της τρούφας, με το αναγνωρίσιμο άρωμά της, με τη στέρεα γεύση του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Το λουκάνικο Paiola είναι ένα παραδοσιακό πορτογαλικό λουκάνικο που έχει τελειοποιήσει η Monte Safira με την αφοσίωσή της στην ποιότητα και την παράδοση. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το λουκάνικο είναι καρυκευμένο με ένα μείγμα μπαχαρικών, προσφέροντας μια πλούσια και διακριτική γεύση που είναι ταυτόχρονα αλμυρή και ικανοποιητική. Η παραδοσιακή διαδικασία καπνίσματος προσθέτει μια μοναδική αρωματική νότα, κάνοντάς το μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια αυθεντική γεύση της Πορτογαλίας.
Το λουκάνικο Paiola της Monte Safira είναι ιδανικό για ψήσιμο, προσθήκη σε στιφάδο ή απόλαυση μόνο του. Οι τολμηρές γεύσεις και τα υλικά υψηλής ποιότητας το καθιστούν μια ευέλικτη προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα, προσφέροντας μια γεύση της Πορτογαλίας που είναι ταυτόχρονα αυθεντική και ικανοποιητική. Ζήστε την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Πορτογαλίας με το λουκάνικο Paiola της Monte Safira.
Ο αλάτι από το "boilur beltza" παρασκευάζεται με "boilur beltza", αρώματα "boilur" και συστατικά από διάφορα φυτά, όπως ελαιόλαδο και μαύρη τρούφα, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών, με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση του "boilur beltza". Είναι πολύ νόστιμο για οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά για ψάρια, σαλάτες, αυγά και κρέατα,...
Το μοντέλο ROCK 20 είναι μια ημι-αυτόματη μηχανή κοπής για σκληρά και ημι-σκληρά τυριά.
Επιτρέπει την κοπή του τυριού σε φέτες με προσαρμοσμένες διαστάσεις.
Το μοντέλο Rock 20 επιτρέπει την προσαρμογή τόσο του μεγέθους των κομματιών (π.χ. 700 γρ., 1-2-4 κιλά…), όσο και του τύπου κοπής. Διατίθενται τα εξής αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος για την προσαρμογή της κοπής:
Λείο μαχαίρι: κατάλληλο για την κοπή σκληρών και ημι-σκληρών τυριών;
Κύλινδρος εξαγωγής καρδιάς: εργαλείο που επιτρέπει την εξαγωγή του κεντρικού μέρους της μορφής (γνωστό ως "καρδιά" και πωλείται ξεχωριστά) επιτυγχάνοντας κομμάτια ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων (π.χ. 200-300-400 γρ…).
Συμβατό με τις μηχανές Bartoli Rock 13 και Rock 16
Διαστάσεις: 60x130x90
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Παραγωγοί τυριού καθώς και αντλίες πλήρωσης και δοσολογίας, συσκευές διήθησης τυριού και αναμικτήρες - Για την παραδοσιακή παραγωγή τυριού ή τυριού τύπου Topfen προσφέρουμε πρακτικούς παραγωγούς τυριού και άλλες συσκευές όπως αντλίες πλήρωσης και δοσολογίας, συσκευές διήθησης τυριού και αναμικτήρες για την ανάμειξη κρέμας, μπαχαρικών ή φρουτοπαρασκευασμάτων. Ο παραγωγός τυριού A·S·T·A eismann – μια εξέλιξη του παραγωγού Schulenburg – αποτελείται από μια ημικυκλική, επιμήκη δεξαμενή πάχυνσης, η οποία μπορεί να θερμαίνεται και να ψύχεται. Κατασκευάζουμε τους παραγωγούς τυριού μας με ωφέλιμο όγκο από 500 l έως 10.000 l, και μάλιστα σε προσιτές τιμές με πνευματική πίεση.
Ο λεπτοκομμένος πιεστικός κάδος είναι προσαρμοσμένος σε αυτή τη μορφή και μετά την "πάχυνση" πιέζεται σταδιακά αυτόματα και έτσι ήπια στη ζελατίνα. Μετά από μερικές ώρες, όλος ο ορός γάλακτος βρίσκεται στον κοσκινιστή και μπορεί να αντληθεί. Με την ανύψωση του κοσκινιστή, το έτοιμο τυρί πιέζεται μέσω μιας μεγάλης εξόδου.
Η υψηλής πρωτεΐνης απομεταλλωμένη σκόνη ορού γάλακτος παράγεται με τη συγκέντρωση 70% (1D) παστεριωμένου ορού γάλακτος, μειώνοντας τα μέταλλα μέσω της διαδικασίας απομετάλλωσης και ξηραίνοντάς την με τη μέθοδο ψεκασμού. Περιέχει υψηλό επίπεδο πρωτεΐνης γάλακτος και είναι ένα μοναδικό γλυκό προϊόν λόγω της μείωσης του επιπέδου των μετάλλων.